сряда, 7 май 2008 г.

Купи " Гергьовден " , " Троян" и Нощна Паркова купа

През изминалия уикенд се проведе една добре организирано състезание , относно стартове , финали , награди , но с едно. Но нека започна от началото.

03.05.2008 г. Индивидуално , нощно и моят ден рожден :)

Купа " Гергьовден ".
Картата , на която се проведе старта се казваше " Орешак " с мащаб 1:10000 , дължината на маршрута бе 6000 метра с 12 кт. Самия терен е доста стръмен с множество овощни градини.
Стартирах от първите . Още в началото направих грешка за 1-ва , която се равняваше на 30 секунди. За втора също сгреших . Трета и четвърта кт взех без проблем , но на 5-та оставих около минута до като я намеря. Точките до единадесета взех доста добре , но на тази 11 кт дойде най-голямото лутане. Точката се намираше в края на пътека , аз хващам някаква пътечка , която не беше никак малка и тръгвам по нея , но уви точка в края няма . Връщам се пак , няма. И вече започван да бягам на зигзаг докато не опрях на още една пътека , на чийто край беше и точката.
Завърших с време малко над 82 минути с около 15 минути оставени в търсене на контролните знаци.
Картата от този старт.
Нощното се проведе в град Троян .
Бягах доста добре , с изключение на 1-кт , която разби всичките ми нагласи за добро представяне с изгубени повече от 4 минути. На 18 кт точка (от 19 ) доста лошо се ударих в една пейка и все още доста ме боли. Завърших 3300 метровото трасе с време 26 минути.
Картата.
Вечерта след състезанието , отпразнувах и деветнадесетия си рожден ден в една механа в Троян.





03.05.2008 г . Купа " Троян " - Щафети
Щафетите се проведоха на местността " Къпинчо ".
Нашата щафета бяхме в състав аз , Петър Стойков и Баща ми.
Стартирах първи пост , но направих госта големи грешки на две от точките , върнах 2- ри с голямо изоставане от първите , но втория ни пост Бат Пешо навакса и предаде на баща ми с преднина около 5 минути . В крайна сметка останахме 2-ри с три минути по-слабо време от първите , това беше първата щафета на " Север " Плевен.
Това е картата на моя пост .
ЕТО И МАЛКО СНИМКИ

Няма коментари: